"Hoesje aan koord"

"Hoesje aan koord"

Hallo Jaap. Mijn vrouw heeft onlangs een nieuwe iPhone 12 mini gekregen. Nu zou ze graag haar mobiel in een ‘hoesje aan een koord’ om haar nek willen hebben. Zou jij zoiets in leder kunnen maken?

Dit soort vragen krijgen we om de zoveel tijd binnen. Erg leuk om op deze manier aan de slag te gaan met een nieuw project. Dit ‘hoesje aan een koord’ is een mooi passend telefoontasje geworden.

We nemen je graag mee in het proces van idee naar ontwerp en van ontwerp naar het uiteindelijke product.

Met deze bovenstaande schetsen begon het proces. In dit ontwerp is uitgegaan van een lining aan de binnenkant en drukknoopjes om het tasje dicht te doen. Deze schetsen dienen als eerste communicatiemiddel naar de klant.

TWEEDE VERSIE ONTWERP

Naar aanleiding van dit ontwerp zijn de wensen iets aangepast en zijn we op een tweede versie uitgekomen. In deze tweede versie is het hoesje passender gemaakt op de telefoon, door diepte toe te voegen. Het leer is ook omgeslagen zodat het uiteindelijk uit één deel bestaat.

TEKENING OP SCHAAL

Als laatste stap is de telefoon met 1:1 schaal op ruitjespapier geschetst en zijn de afmetingen van het tasje daaromheen getekend. Hiermee garanderen we dat het uiteindelijke tasje precies op maat is en mooi past.

We zijn zelf erg tevreden met het eindresultaat.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Kan ik voor jou aan de slag?

Kan ik jou blij maken met een persoonlijk op maat gemaakt product?
Neem een kijkje in de winkel of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.